.

.

maandag 27 oktober 2014

27 oktober 2014

Sint Elisabethschool 1
Vandaag zijn we met de taxi naar de stad geweest om te beginnen aan Robin haar to do list. We zijn begonnen bij de Sint Elisabethschool 1. Op deze school heeft haar moeder gezeten. Aan de overkant van de school staat de Sint Petrus Kathedraal. Helaas mochten we niet naar binnen, omdat we korte kleding aan hadden. Daarna zijn we in de richting van de Suriname rivier gelopen. Via de Suriname rivier zijn we naar het centrum gegaan. In het centrum zijn we een aantal winkeltjes in geweest. Die vielen helaas een beetje tegen. We zijn toen doorgelopen naar de Jacques van Eerstraat. Wat volgens google-maps ongeveer een half uur lopen was, maar in werkelijkheid anderhalf uur...  In deze straat heeft de moeder van Robin gewoond. We hebben er even rondgekeken en zijn daar even wat gaan drinken bij een soort ontmoetingsplek. De eigenaar wist ons niet zeker te vertellen of dat het huis was. Toen we eenmaal weer terug waren heeft Robin de foto's naar huis gestuurd. Zo kwamen we er achter dat we voor het juiste huis stonden. We dachten dat het huis gesloopt was maar dat was dus niet het geval.
Sint Petrus Kathedraal
Vanmiddag heb ik mijn eerste fietstochtje naar de supermarkt gedaan. Best apart aan de verkeerde kant van de weg rijden, maar als je goed oplet is het eigenlijk geen probleem.

We hebben vanavond nog een wandelingetje naar de supermarkt gedaan om nog een paar boodschapjes te halen. Verder hebben we de hele avond kaartspelletjes gedaan.

Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, maar dat zien we dan wel weer.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten